Belangrijk bericht: Corona maatregelen

BIGBALER

NIEUWE BIGBALER. GEEN SNELHEIDSBEPERKING

New Holland is al meer dan 25 jaar leider in het segment van de grote balenpersen en heeft al vele baanbrekende ontwerpen geïntroduceerd die overal ter wereld radicale veranderingen in het werken met grote balenpersen teweegbrachten. Eigenaars hebben keuze te over wat betreft de grootte van de balen, van 80 x 70 cm tot 120 x 90 cm. Voor alle, zowel conventionele als nieuwe gewassen is een optimale persprestatie gewaarborgd. Hooien veevoederbedrijven, strohandelaars, biomassabedrijven en grootschalige akkerbouwers zullen zich snel laten overhalen door de capaciteitsstijging van 20% en de verbetering van de dichtheid met 5%. Hun harten zullen ook sneller slaan bij het zien van de elegante lijnen van deze oogstprofessional.

 

New Holland BigBaler

MAXIMALE CAPACITEIT

In het segment van de grote balenpersen speelt de verwerkte hoeveelheid een grote rol. Meer balen per uur betekent meer winst en meer gewassen die op hun toppunt worden geoogst. Met de nieuwe BigBaler maakt u tot 110 balen per uur. Bovendien zorgde New Holland ervoor dat de BigBaler uw capaciteit met 20% kan verhogen. Hoe? Het gloednieuwe ontwerp van de MaxiSweep-opraper verbetert het debiet en zorgt ervoor dat zelfs het laatste halmpje van het gewas wordt opgeraapt. De snelheid van de plunjerslag per minuut is toegenomen met 14%, en het doorlopende debiet van het gewas, gegarandeerd door de uniforme breedte van de toevoer-, verwerkings- en voorperselementen, dragen er allemaal toe bij dat de BigBaler de balenpers met de grootste capaciteit ooit is.


KWALITEIT VAN DE BALEN

In de concurrerende markt is de kwaliteit van de balen een beslissende factor wanneer lucratieve hooi- of biomassacontracten voor het rapen liggen. Met de BigBaler krijgt u een ingebouwde kwaliteitsgarantie. De best-in-class SmartFill baalrichtingaanwijzers lichten de bestuurder permanent in over de richting waarin hij over de zwad moet rijden voor gelijkmatige balen. De befaamde voorperskamer en het nieuwe IntelliCruise™ systeem garanderen dichte, gelijke pakken voor een uniforme baaldichtheid, terwijl de betrouwbaarste dubbeleknooptechnologie beschikbaar de balen stevig samenhoudt, zelfs na veelvuldig laden en lossen en opslag.


GEBRUIKSGEMAK

Indien uw balenpers efficiënt wordt onderhouden, kan ze meer tijd op het veld doorbrengen en geld opbrengen in plaats van geld te kosten. De exclusieve, eendelige beschermkappen vooraan en opzij van de BigBaler geven de gebruikers een onbelemmerde toegang tot alle onderhoudspunten en bewegende onderdelen om de balenpers in topvorm te houden. Het onderhoudsplatform met vlakke vloer maakt het onderhoud gemakkelijk. Open. Onderhoud. Dicht. En klaar is kees.

Wilt u meer informatie over de New Holland BigBaler?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855