Belangrijk bericht: Corona maatregelen

BR6000

EEN BALENPERS VOOR ELKE JOB.

New Holland biedt twee modellen Roll-Bar™-persen aan: het Model BR6080 en het Model BR6090. De afmetingen van de balen die zij produceren zijn dezelfde, wat betekent dat het verschil wordt bepaald door uw specifieke eisen: het aantal balen dat u moet rollen, de breedte van de zwaden, het feit of de balen gebruikt worden als voer, hooi of ligstro, of uw wens om het voer na het rollen zo snel mogelijk te verpakken.

 

New Holland BR6000

HET ROLL-BAR™-SYSTEEM, DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

De rotatiestangen, die de baal omsluiten, zorgen voor een continue rotatie, ongeacht het model en de specificaties van de Roll-Bar™-pers. Hierdoor kan elk gewas tot balen worden gerold, ongeacht zijn toestand en ongeacht de gewenste baaldichtheid.


PERFECTE BAALVORM

Een robuuste bodemrol zorgt voor een goede aanzet van de baalvorming. Deze rol draagt de baal en garandeert een uitstekend eindresultaat met een goede weerbestendigheid, dankzij de zachte maar gestage rotatie tijdens het baalvormingsproces. De kern van de baal is zachter dan de buitenzijde, speciaal ontworpen voor een goede verluchting van de hooibalen.

Wilt u meer informatie over de New Holland BR6000?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855