Belangrijk bericht: Corona maatregelen

ROLL BALER

NIEUWE ROLL BALER. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN

De meest recente Roll Baler 125, Roll Baler 125 Combi en Roll Baler 135 Ultra met vaste kamer zijn gebouwd om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel veeteeltbedrijven als loonwerkers die in moeilijke omstandigheden werken. Door een robuuste bouw te koppelen aan lage bedrijfskosten over de hele levensduur, is het assortiment ronde balenpersen gebouwd om uw voorsprong te behouden. Het assortiment met drie modellen dekt elke behoefte. Om snel en efficiënt gras- en strobalen van topkwaliteit te produceren, is de Roll Baler 125 met zijn 1,25 m doorsnede de beste keuze. Professionele gebruikers die de voordelen van het persen en wikkelen met één machine op prijs stellen, gaan voor de Roll Baler Combi. Hebt u een grotere output, verfijnde bediening en een bredere baal van 1,35 m nodig? Dan heeft de Roll Baler Ultra 135 de extra troeven in huis voor de meest veeleisende gebruiker – in alle eenvoud.

 

New Holland Roll Baler

SUPERIEURE EFFICIËNTIE

Volg de aandrijflijn vanaf de aftakas van de tractor door de tandwielkast naar de rollen en de opraper. Eenvoudig, zonder omwegen en efficiënt ... de volledige aandrijflijn koppelt lage onderhoudsvereisten aan hoge efficiëntie. Meer efficiëntie bij het persen en lager brandstofverbruik zijn gekoppeld aan minder onderhoud en een langere levensduur.


BAALKWALITEIT

De 20 gewasbewerkingsmessen kunnen hoger of lager worden ingesteld naargelang het type baal, gewicht en stro en de omstandigheden. De rollen zijn geprofileerd opdat het binnenkomende materiaal begint te rollen zodra het de kamer binnenkomt. Zo is elke baal hooi, hooivoer of stro even dicht en gelijkvormig. Veelzijdig balen persen als standaard.

Wilt u meer informatie over de New Holland Roll Baler?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855