Belangrijk bericht: Corona maatregelen

ROLL-BELT

NIEUWE ROLL-BELT. VERANDER UW STIJL VAN BALENPERSEN.

New Holland is reeds 40 jaar expert in de productie van rondebalenpersen en introduceerde een hele reeks baanbrekende primeurs die het balenpersen met variabele kamers herdefinieerden. Meer dan 235.000 ronde balenpersen zijn over de hele wereld aan het werk in de deskundige handen van landbouwers en loonwerkers om de oogst binnen te brengen. De jongste generatie verandert het persen van ronde balen aanzienlijk, dankzij de geavanceerde rolriemtechnologie, die de capaciteit tot 20% en de dichtheid tot 5% verbetert. Daarbij kunnen bedrijven kiezen tussen een maximale baalmaat van 150 cm of 180 cm, naargelang hun individuele behoefte. Bovendien is de Roll-Belt-balenpers een streling voor het oog met zijn opvallende, vloeiende lijnen die het balen persen telkens opnieuw een klassevolle uitstraling bezorgen.

 

New Holland Roll-Belt

UITSTEKENDE CAPACITEIT

Denk aan de productiviteit van een variabele kamer. Denk aan de New Holland Roll-Belt-balenpers. De capaciteit ging met 20% omhoog dankzij de hertekende opraper. Beeld u in dat u elk veld 20% sneller afwerkt, of elke dag 20% meer werk verzet! Deze hogere doorvoer betekent dat meer gewassen in optimale omstandigheden in balen worden geperst. De voedingsassistentierollers maken dit alles mogelijk door de gewassen nog efficiënter naar de rotor te leiden. Wij schaafden de seconden van de al indrukwekkende wikkeltijden af, zodat u nog sneller opnieuw kunt verder werken.


BAALKWALITEIT

De Roll-Belt staat garant voor eersteklas baalkwaliteit. Altijd. Dichtheidssensoren aan beide zijden van de kamer houden de dichtheid uniform en de bestuurders kunnen de gewenste gewasdikte selecteren. Zachtere kernen zijn perfect voor een gemakkelijke aanvoer en om de baal te laten ‘ademen’, terwijl een steviger kern uitstekende opslag en hantering garandeert. De eindeloze riemen worden gecontroleerd door een netwerk van sensoren, zodat zij enkel uitzetten wanneer de gewenste dichtheid is bereikt. Deze dichte balen weerstaan moeiteloos uitgebreide hantering. Een uniforme wikkeling maakt het plaatje compleet.


MAKKELIJK ONDERHOUD

De Roll-Belt-balenpers hoort thuis op het veld. Een efficiënt onderhoud zorgt ervoor dat uw balenpers meer tijd doorbrengt op het veld en zijn kost verdient. De zij- en voorpanelen in één stuk verschaffen onbelemmerde toegang tot alle onderhoudspunten en bewegende delen om de balenpers in topconditie te houden. Alle onderhoudspunten zijn bereikbaar vanop de grond en extra opslagruimte voor net verlengt de autonomie van de balenpers. Openen. Onderhouden. Sluiten. Klaar!

Wilt u meer informatie over de New Holland Roll-Belt?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855