Belangrijk bericht: Corona maatregelen

FR FORAGE CRUISER

VERANDERT DE SPELREGELS

New Holland beseft dat verwerkingssnelheid van het grootste belang is bij veldhakselaars en dat eigenaars dromen in ton per uur. De grootste hakselkooi in de sector, met een doorsnede van 900 mm, biedt uitzonderlijk hoge inertieniveaus. Wanneer deze wordt gecombineerd met veel hakselruimte, zijn verwerkingssnelheid en nauwkeurigheid gegarandeerd. De ECO-motormanagementmodus zorgt ervoor dat de motor altijd volledig belast is in verhouding tot het vooringestelde motortoerental, voor optimale bedieningsefficiëntie en rendement. De befaamde Power Cruise™-functies zorgen er nog steeds voor dat de gulzige FR aan zijn trekken komt op velden met wisselende gewasdichtheid. Geavanceerde voorzetstukken die gras, maïs, volgewassen,… kortom alles naar binnen werken, maken het plaatje compleet.

 

New Holland FR Forage Cruiser

SUPEROOGSTKWALITEIT

Indien u een ongeëvenaarde oogstkwaliteit kunt garanderen bent u al halfweg om die winstgevende kuilvoer- en biomassacontracten binnen te halen. De gepatenteerde HydroLoc™-technologie garandeert een constante snijlengte onafhankelijk van de doorvoer en het gewastype. Het ActiveLOC™-systeem past de snijlengte automatisch aan het vochtgehalte van het moment aan, voor ongeëvenaarde kwaliteit. De automatische aanpassing houdt de hakselkwaliteit op een weergaloos niveau en, in combinatie met een uniforme korrelkneuzing van de meest efficiënte korrelkneuzer die er is, hebt u alle troeven in handen voor het beste kwaliteitsvee en de meest winstgevende elektriciteitscentrales.


LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

Lagere bedrijfskosten betekenen hogere winsten. De modellen FR480 tot FR780 zijn uitgerust met de geavanceerde ECOBlue™ HI-eSCR-technologie om te voldoen aan Tier 4B en voor een optimaal brandstofverbruik. Zo bespaart u geld. De FR650 beschikt bijvoorbeeld over 5%* meer vermogen en verbruikt tegelijkertijd 21%* minder brandstof dan de FR700, zijn grotere voorganger. Productiviteit vergroten en brandstofkosten verlagen. De geavanceerde MetaLoc™-technologie beschermt uw FR tegen schadelijk inkomend metaal. Zo bespaart u veel geld. Het gepatenteerde Variflow™-gewasbewerkingssysteem kan in minder dan 2 minuten zonder gereedschap omgeschakeld worden van maïs- naar grasstand. Ze bespaart u tijd en verdient u meer geld. De FR: een machine die geld bespaart. 

* Verwijst naar de officiële DLG- testgegevens.

Wilt u meer informatie over de New Holland FR Forage Cruiser?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855