Belangrijk bericht: Corona maatregelen

CR - TIER 4A/B

FEIT: ‘S WERELDS KRACHTIGSTE MAAIDORSER. EEN NIEUWE DIMENSIE IN OOGSTEN.

New Holland bracht meer dan 40 jaar geleden een revolutie teweeg in de oogstwereld dankzij de introductie van de baanbrekende Twin Rotor™-technologie voor maaidorsers. Vandaag zet de jongste generatie CR-maaidorsers de zuivere rotatie bloedlijn voort en biedt landbouwers overal ter wereld de beste graan- en strokwaliteit, dankzij de zachte meerfasige werking. De nieuwe CR10.90 aan de top van het gamma is de krachtigste en meest productieve CR ooit. De fonkelnieuwe Harvest Suite™ Ultra-cabine zette een nieuwe norm op het vlak van ergonomie en comfort tijdens het oogsten. Innovatieve uitrusting zoals de SmartTrax™-, IntelliCruise™-, IntelliSteer®- en Opti-Spread™-systemen verhoogt de productiviteit nog meer en zorgt, samen met de Dynamic Feed Roll™-technologie, ervoor dat de CR-serie de meest geavanceerde en productieve ter wereld is.

 

New Holland CR - TIER 4A/B


UITSTEKENDE CAPACITEIT

De FPT Industrial Cursor 16 van de CR10.90, Dieselmotor van het jaar 2014, met een topvermogen van 653 pk levert een efficiënt vermogen af. Combineer deze motor met geavanceerde oogsttechnologie, zoals onder meer IntelliSteer®-zelfgeleiding, en u kunt de klok rond oogsten. Twin Pitch-rotortechnologie verbetert de capaciteit tot 10% in vochtige omstandigheden. De optionele Dynamic Feed Roll met geïntegreerde dynamische steenbescherming verhoogde de indrukwekkende capaciteit nog met 10%. Bovendien bevordert de toevoerrol de gewasdoorstroming naar de rotors en vermindert de graanbreuk. De CR blijft gaan zolang u dat doet!


BUITENGEWONE OOGSTKWALITEIT

Weergaloze graan- en strokwaliteit gegarandeerd dankzij de zachte, maar uiterst efficiënte Twin Rotor™-technologie. Graanbreuk behoort definitief tot het verleden met het beste cijfer in de sector van slechts 0,1%. Dynamic Feed Roll™-technologie verzamelt stenen tijdens het rijden op de efficiëntste manier en de nieuwe gekartelde bladen zijn nog vriendelijker voor het gewas. De Opti-Clean™-technologie garandeert het zuiverste graanstaal en u hebt de keuze tussen twee rotortypes, naargelang uw individuele oogstbehoeften.


LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

De ECOBlue™ SCR technologie voor Tier 4A-comformiteit op de CR7.90 en CR8.80 vermindert uw bedrijfskosten aanzienlijk, dankzij een verlaging van het brandstofverbruik tot 10%. Alle andere CR-modellen profiteren van de toonaangevende ECOBlue™ HI-eSCR-technologie die voldoet aan de strengere Tier 4B-emissienormen, met behoud van de efficiëntie die u inmiddels verwacht van een CR-maaidorser. In combinatie met de lange onderhoudsintervallen van 600 uur en het SmartTrax™- systeem voor verminderde grondverdichting betekent dit een aanzienlijke besparing. Altijd.


Wilt u meer informatie over de New Holland CR - TIER 4A/B?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855