Belangrijk bericht: Corona maatregelen

CX7 & CX8 - TIER 4B

DOELEN BEREIKT.

De CX-serie van New Holland zet al sinds haar lancering in 2001 de norm in superconventioneel oogsten met maaidorsers. Meer dan 15.000 machines getuigen van dit langdurige succes. De serie van de nieuwe CX7 en CX8 levert supergrote productiviteit en verhoogde de reeds indrukwekkende capaciteit. Bereid u voor op een baanbrekende primeur in de sector: Opti-Speed™-schudders met een variabele snelheid die zich automatisch aanpassen, voor uitmuntende afscheiding op maat. Samen met alom geprezen technologie zoals SmartTrax™, Opti-Fan™, Opti-Clean™ en Opti-Spread™ is uw oogst in veilige handen. Super graankwaliteit. Super strokwaliteit. Nieuwe CX7 en CX8. Doelen bereikt.

 

New Holland CX7 & CX8 - TIER 4B

UITSTEKENDE CAPACITEIT

De nieuwe CX7 en CX8 serie doet haar naam als krachtigste conventionele maaidorser ter wereld alle eer aan met een maximaal vermogen van 490 pk. De vergrote graantank, tot 12.500 liter, en hogere lossnelheid verhogen de autonomie en flexibiliteit bij het oogsten. Uniek in de sector zijn de Opti-Speed™-schudders met een variabele snelheid die automatisch wordt aangepast. Ze scheiden de gewassen op maat van het individuele gewas en bieden tot 10% meer capaciteit. Super capaciteit. Supergrote productiviteit.


SUPER OOGSTKWALITEIT

Indien elke graankorrel en elke strohalm telt, dan hebt u uw mechanische zielsverwant gevonden. De zachte dorswerking van het New Holland dorssysteem met vier trommels dorst voorzichtig maar grondig elke aar, terwijl het stro met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. De krachtige combinatie van Opti-Clean™- en Opti-Fan™-technologie levert brandschoon graan af en verhoogt de reinigingsefficiëntie tot 20%. Superkwaliteit. Supergrote consistentie.

Wilt u meer informatie over de New Holland CX7 & CX8 - TIER 4B?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855