Belangrijk bericht: Corona maatregelen

CX7000-8000 ELEVATION - TIER 4A

NIEUWE CX ELEVATION. SUPERCONVENTIONELE MAAIDORSER

De serie van de CX7000 en CX8000 Elevation levert supergrote productiviteit en verhoogde de reeds indrukwekkende capaciteit. Bereid u voor op een baanbrekende primeur in de sector: Opti- Speed™-schudders met een variabele snelheid die zich automatisch aanpassen, voor uitmuntende afscheiding op maat. Samen met alom geprezen technologie zoals Opti-Fan™ en Opti-Clean™ is uw oogst in veilige handen. Super graankwaliteit. Super strokwaliteit. CX7000 en CX8000 Elevation. Stuw uw prestaties de hoogte in!

 

New Holland CX7000-8000 Elevation - TIER 4A

UITSTEKENDE CAPACITEIT

De CX7000 en CX8000 Elevation serie doet haar naam als krachtigste conventionele maaidorser ter wereld alle eer aan met een maximaal vermogen van 490 pk. De vergrote graantank, tot 11.500 liter, en hogere lossnelheid verhogen de autonomie en flexibiliteit bij het oogsten. Uniek in de sector zijn de Opti-Speed™-schudders met een variabele snelheid die automatisch wordt aangepast. Ze scheiden de gewassen op maat van het individuele gewas en bieden tot 10% meer capaciteit. Super capaciteit. Supergrote productiviteit.


SUPER OOGSTKWALITEIT

Indien elke graankorrel en elke strohalm telt, dan hebt u uw mechanische zielsverwant gevonden. De zachte dorswerking van het New Holland dorssysteem met vier trommels dorst voorzichtig maar grondig elke aar, terwijl het stro met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. De krachtige combinatie van Opti-Clean™- en Opti-Fan™-technologie levert brandschoon graan af en verhoogt de reinigingsefficiëntie tot 20%. Superkwaliteit. Supergrote consistentie.


EXACT ZOALS VERMELD OP DE PANELEN

De prestaties van de CX7000 en CX8000 Elevation maaidorser zijn meteen duidelijk voor de klanten. Hoe? Het staat op de panelen. “CX” staat voor superconventionele maaidorser. Het eerste cijfer, 7 of 8, verwijst naar het aantal schudders: 7 voor modellen met 5 schudders en 8 voor machines met een hoge capaciteit met 6 schudders. De laatste twee cijfers, 70, 80 of 90, geven de positie binnen de serie aan. Een hoger cijfer betekent een krachtigere maaidorser. Tenslotte wijst “Elevation” op een verhoogde capaciteit en de meest uitmuntende oogsteigenschappen in de industrie. Eenvoudig, toch?

Wilt u meer informatie over de New Holland CX7000-8000 Elevation - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855