Belangrijk bericht: Corona maatregelen

TC

NIEUWE TC. FANTASTISCHE LOOKS. SCHITTERENDE PRESTATIES.

New Holland lanceerde de TC-maaidorserserie in 1992. Onze prioriteiten zijn nu nog steeds dezelfde: een maaidorser produceren die betrouwbare prestaties neerzet in verschillende gewassen en omstandigheden. Nu bieden we echter zoveel meer met aanzienlijk groter vermogen zonder compromissen wat strokwaliteit of graanstaal betreft. Dan is er ook de gloednieuwe Harvest Suite™ Comfortcabine. Deze zet een nieuwe, baanbrekende norm op vlak van comfort en zicht. Even belangrijk is de ruime keuze, zodat er steeds een model is dat aan uw specifieke behoeften beantwoordt. De nieuwe TC-maaidorserserie: bewezen betrouwbaarheid en uitstekende prestaties, in combinatie met modern comfort en hedendaagse stijl.

 

New Holland TC

TC-MAAIDORSERS: BEWEZEN BETROUWBAARHEID EN PRODUCTIVITEIT

Duizenden bestuurders overal ter wereld ervaarden dat de TC-maaidorsers hun verwachtingen ruim overtreffen. De productiviteit van de TC-maaidorserserie is een perfecte match voor de vereisten van gemengde en kleinschalige landbouwers, voor wie opbrengst en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Nieuwe, zuiverdere ECOBlue™ SCR Tier4-motoren werden ontworpen om de uitlaatgassen van de TC-maaidorser te behandelen. Zo wordt het brandstofverbruik geoptimaliseerd met een reële besparing voor de eigenaar. De gloednieuwe Harvest Suite™ Comfortcabine plaatst de bestuurder in de beste positie in een ontspannen omgeving voor lange oogstdagen. De stijlvolle, nieuwe Harvest Suite™ Comfortcabine, gemonteerd op isolerende blokken, biedt een vlottere rit en een geluidsniveau van slechts 74 dBA. De aantrekkelijke styling in combinatie met de grote toegangspanelen, bieden niet alleen een ongeëvenaarde toegang voor onderhoud, maar reflecteren ook het allround professionele pakket van de TC-serie.


DE REEKS

De TC-reeks maaidorsers met vier en vijf schudders bestaat uit vier modellen: de TC4.90 met 175 pk, de TC5.70 met 175 pk, de TC5.80 met 227 pk en de TC5.90 met 258 pk. Ze worden allemaal aangedreven door geavanceerde NEF-motoren van 6,8 liter. Gemeenschappelijke voorzieningen op de modellen met vijf schudders zijn een trommel van 1,30 m breed met een diameter van 0,60 m, een dorskorf van 0,79 m2 met elektrische aanpassing, een standaardzeefoppervlak van 4,30 m2 en een totaal afscheidingsoppervlak van 6,69 m2. Voor hellingen tot 25% is een zelfnivellerende Smart Sieve™ met Opti-Fan™ en een zeefkast met dubbele cascade verkrijgbaar. Het resultaat? Minder verlies en een zuiverder staal. Wie gewassen moet oogsten met een hoog volume die zich moelijk laten dorsen, kan de maaidorser uitrusten met de door New Holland ontwikkelde roterende afscheider. Dit vergroot het afscheidingsoppervlak tot 1,81 m2. Met de nieuwe TC-reeks kiest u de uitrusting voor uw specifieke noden.


TC4.90. UITSTEKENDE MAAIDORSER MET VIER SCHUDDERS.

De nieuwe TC4.90 is het topmodel onder de maaidorsers met 4 schudders. Nooit eerder werd zoveel technologie en comfort samengevoegd tot zo’n compact pakket. De TC4.90 heeft al de voorzieningen van zijn neefjes met vijf schudders; een Harvest Suite™ Comfortcabine, een nieuwe styling, de roterende afscheider (optie), een reinigingsunit met dubbele cascade, Smart Sieve™ en Opti-Fan™. Het reinigingssysteem werd verbeterd en is nu uitgerust met hetzelfde graanverwerkingssysteem als de modellen met vijf schudders. De dorskorfaanpassing vanop afstand en de vochtigheidssensor (optie) vervolledigen de lijst van beschikbare voorzieningen die de productiviteit verhogen. De kleinste machine in de maaidorserreeks van New Holland wordt aangedreven door een Tier 4A 6-cilindermotor van 175 pk, is uitgerust met een graantank van 5000 l, en is dan ook van geen kleintje vervaard.

Wilt u meer informatie over de New Holland TC?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855