Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T4 LP

VERTROUW OP HET DNA VAN DE NEW HOLLAND-TRACTOREN

Van meet af aan ontwikkelde New Holland de T4 LP-tractor om aan de behoeften van twee verschillende types eindgebruikers te voldoen. De eerste zijn bestuurders die op zoek zijn naar een lage tractor voor gebruik in toepassingen zoals fruitproductie en wijnbouw op steile grond. Het tweede type eindgebruikers zijn bestuurders die in heuvelachtige streken wonen, waar een laag zwaartepunt, een uitstekend hefvermogen achteraan en stabiliteit dankzij een breed spoor van het grootste belang zijn. Aangezien de T4 LP-tractor wordt gekenmerkt door een goede vermogen-gewichtsverhouding, een laag zwaartepunt en een keuze aan eigenschappen om aan specifieke behoeften te voldoen, kiest u met de T4 LP voor een veelzijdige kleine tractor. Met New Holland is veelzijdigheid standaard,

 

New Holland T4 LP

EEN GROTER OPPERVLAKTEBESLAG VOOR STABILITEIT EN TRACTIE

New Holland biedt banden die geschikt zijn voor een hele reeks toepassingen. Zo is er een keuze aan grote 420/70R30- achterbanden met hoog volume, geschikt voor zware, gemonteerde uitrusting en die werkzaamheden aankunnen op de steilste terreinen.


NEW HOLLAND BOUWT VOORT OP DE TROTSE LP-TRADITIE

Tussen 1985 en 2001 produceerde FIAT zijn tractormodellen 66 LP en 86 LP. Deze lage LP-modellen werden gekenmerkt door een verlaagde totale hoogte en brede assen voor stabiliteit op steile grond, en werden al gauw de standaardkeuze voor kleine tractoren voor gebruik op moeilijk terrein. Het ontwerp-DNA van de New Holland T4 LP-tractoren is afkomstig van deze bewezen FIAT-modellen, maar dan met moderne ontwikkelingen wat betreft prestaties, comfort, veiligheid en zuinigheid. Door eindgebruikers de keuze te bieden tussen een ROPS-platform en een volledige cabine, is New Holland opnieuw de standaardkeuze voor tractoren van 75 tot 105 pk voor gebruik op veeleisend terrein.


COMPACT MAAR STABIEL

De bredere vooras voor zwaar gebruik met een vermogen van 2500 kg en de achteras voor zwaar gebruik met een vermogen van 3700 kg worden gekoppeld aan speciaal ontwikkelde velgen, waardoor een T4 LP-tractor een spoorbreedte-instelling van 610, 711 of 762 mm biedt, voor een totaalbreedte die kan ingesteld worden van een minimum van slechts 1588 mm tot een uiterst stabiele 2432 mm. De achterspatborden hebben flexibele aanzetstukken voor de bredere spoorbreedtes.

Wilt u meer informatie over de New Holland T4 LP?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855