Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T4 POWERSTAR - TIER 4B

ULTIEM COMFORT

De geüpgrade T4 PowerStar™-reeks met drie modellen werd ontworpen voor een gloednieuw comfortniveau voor de landbouwer. Met 55 tot 75 pk onder de motorkap kan zelfs de meest veeleisende gebruiker rustig achterover leunen in deze onvervalste New Holland-tractor. Hij is volledig compatibel met de strengste Tier 4B-emissierichtlijnen. U kunt dus brandstof besparen en prestaties verbeteren dankzij de efficiënte Common railmotoren. Van aparte styling tot groot reactievermogen: de T4 PowerStar™ wordt een onmisbaar lid van uw landbouwfamilie.

 

New Holland T4 Powerstar - TIER 4B

RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Lange dagen vliegen voorbij in de luxueuze VisionView™-cabine die rondom u werd ontworpen, voor maximale productiviteit. Hoe? De cabine werd in virtuele realiteit ontworpen na uitgebreide bevraging van talloze klanten. Deze tractor biedt alle bestuurders ergonomisch comfort en zet een nieuwe norm neer in dit segment. Dankzij de geavanceerde airconditioning en volwaardige bijrijdersstoel tilt de T4 PowerStar™ het bestuurderscomfort naar een ongezien niveau. Plezier. Gegarandeerd.


VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

Bent u op zoek naar een tractor die uitstekende productiviteit en een compact pakket biedt? Dan is de T4 PowerStar™ de logische keuze. Geavanceerde Common rail-motoren leveren een nauwkeurige brandstoftoevoer voor weergaloos reactievermogen en verhoogde brandstofefficiëntie. De vermogenscurve van de reeks is vlak tussen 1900 en 2100 tpm, zodat het vermogen gehandhaafd blijft tijdens veeleisend werk. Een uitstekende vermogengewichtsverhouding van slechts 30,4 kg/pk zorgt voor nog meer brandstofbesparing. De volledig geïntegreerde voorlader met snelle cyclustijden maakt ladertoepassingen nog efficiënter, vooral in combinatie met de hydraulische Powershuttle. Prestaties. Gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over de New Holland T4 Powerstar - TIER 4B?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855