Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T4 - TIER 4A

ALTIJD PARAAT

De gloednieuwe T4-reeks werd ontworpen voor nog meer productiviteit op uw gemengd, veeteelt- of klein akkerbouwbedrijf. Deze reeks met 5 modellen, de natuurlijke erfgenaam van de alom geprezen T4000-reeks, vervangt bovendien de instapmodellen van de T5000-reeks. Met een reeks luxueuze opties en krachtige motoren van 75 tot 114 pk, hebt u uw allround landbouwpartner gevonden.

 

New Holland T4 - TIER 4A

MAXIMALE VEELZIJDIGHEID

De T4 is ontworpen voor maximale flexibiliteit en kan alle landbouwtaken aan. De flexibele, volledig geïntegreerde fronthef en aftakas staan garant voor ultieme veelzijdigheid terwijl de krachtige lader een echte allrounder maakt van deze tractor. De uitstekende wendbaarheid van de T4 wordt nog verbeterd dankzij de toevoeging van de SuperSteer™-vooras, die de tractor op het erf en het veld zo wendbaar maakt dat u hem op een zakdoek keert. Bovendien kunt u met de T4 moeiteloos de laagste stallen binnen. Voeg daar de optionele kruipversnelling aan toe en alle landbouwtaken zijn binnen handbereik.


PRAKTISCH ONDERHOUD

Als landbouwer wilt u meer tijd besteden aan het werk en minder aan de zorg voor uw tractor. U vraagt, de T4-reeks levert. Dankzij superlange onderhoudsintervallen van 600 uur, de langste in het segment, besteedt u meer tijd aan het werk en minder aan onderhoud. De dagelijkse routinecontroles worden vereenvoudigd door de opengaande motorkap uit één stuk en zijn nog simpeler dankzij de makkelijk vanop de grond te bereiken onderhoudspunten. De T4. Om u het leven nog makkelijker te maken.

Wilt u meer informatie over de New Holland T4 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855