Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T5 - TIER 4A

EEN NIEUWE GENERATIE TRACTOREN VOOR TOEKOMSTGERICHTE LANDBOUWERS

New Holland weet dat de T5 zal worden gebruikt in talloze toepassingen en daarom werd hij ontworpen voor standaard veelzijdigheid. Hij voelt zich perfect thuis op het veld, op de weg, in de schuur of op het erf en kan moeiteloos worden ingezet voor vervoer, aftakaswerk, werk met de hefinrichting of zelfs voor openbare werken en onderhoud van tuinen en parken. Dankzij de Electro Command™-transmissie kunt u uw snelheid gemakkelijk en precies op een specifieke taak afstemmen. Met een volledig aanbod aftakastoerentallen, een standaard transparant dakluik en een hefinrichting voor en achter wordt hij uw perfecte partner.

 

New Holland T5 - TIER 4A

ABSOLUUT RIJGENOT

Welkom bij de business class landbouw. De luxueuze VisionView™ cabine werd in virtual reality rondom u ontworpen en is het resultaat van een uitgebreide consumentenraadpleging. De conclusie: een nieuwe referentie in tractorcomfort. De T5 Electro Command™-modellen rijden zijdezacht, dankzij de efficiënte Comfort Ride™- cabinevering. De ergonomische Command Arc en de grootste beglaasde oppervlakte in het segment verhogen de productiviteit. De krachtige airconditioning en een grote bijrijdersstoel maken van de T5 de meest comfortabele plek op het landbouwbedrijf.


VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

De T5 wordt aangedreven door Common Rail motoren die helemaal voldoen aan de strenge Tier 4A-emissienormen, zodat u beschikt over een vermogen per gewichtseenheid van slechts 37,3 kg/pk voor uitstekende prestaties en een indrukwekkende brandstofbesparing. De hydraulische, op de stuurkolom gemonteerde Powershuttle garandeert supersnelle richtingveranderingen. T5. Brengt productiviteit op een totaal nieuw niveau.

Wilt u meer informatie over de New Holland T5 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855