Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T6 - TIER 4A

PURE KRACHT EN ULTIEME EFFICIËNTIE VOOR DE GEMENGDE LANDBOUW VAN MORGEN

De zeven modellen van de T6-reeks bieden op maat gemaakte productiviteit. Rust uw gepersonaliseerde tractor uit met een eindeloze lijst van productiebevorderende opties, zoals een fronthef, een voorlader, lage en standaardcabines, pittige vier- en krachtige zescilindermotoren, een continu variabele Auto Command™-transmissie of zelfs een Electro Command™-transmissie met semipowershift en een indrukwekkende vermogen-gewichtsverhouding van slechts 28,6 kg/pk. Transport, het veld bebouwen, activiteiten op het erf en werken met vee. Laat het maar aan de T6 over.

 

New Holland T6 - TIER 4A

VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

T6-tractoren zijn uitgerust met de productiviteitsverhogende, Tier 4A conforme ECOBlue™ SCR-technologie. Uw Nef-motor ademt enkel koude, schone frisse lucht in, voor ultieme verbrandingsefficiëntie en aanzienlijk prestatievoordeel. De enorme koppelstijging van 42% zorgt voor een meer reactieve motor en vermogenmanagementtechnologie biedt u tot 40 pk extra voor constante productiviteit, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.


PRECIES ZOALS DE MOTORKAP VERMELDT

De prestaties van de T6-reeks zijn meteen duidelijk voor alle gebruikers. Hoe? Eenvoudig: ze staan op de motorkap. De eerste twee karakters ‘T6’ verwijzen naar de tractorcategorie en de volgende drie cijfers, bijvoorbeeld ‘175’, verwijzen naar het maximale motorvermogen met EPM, (afgerond tot de dichtstbijzijnde vijf), of het maximumvermogen in geval van de T6.120. Het is nu nog eenvoudiger om uw tractor te identificeren. Hoe? De modellen die eindigen op een ‘0’ zijn viercilinderunits en deze die eindigen op een ‘5’ beschikken over een zescilindermotor. Wat betekent dit voor u? U kunt uw T6 gerust aankopen in de wetenschap dat zijn prestaties perfect aan uw vereisten zijn aangepast.

Wilt u meer informatie over de New Holland T6 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855