Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T7 - TIER 4A

UW BEHOEFTEN VARIËREN CONSTANT. T7 PAST ZICH TELKENS AAN

T7-tractoren gaan prat op New Hollands toonaangevende ECOBlue™ SCR-technologie voor Tier 4A-conformiteit. Dat betekent dat de NEF motor van 6,7 liter schone zuivere lucht inademt waardoor optimale prestaties bereikt worden. T7-tractoren bieden nu tot 19 pk meer vermogen en 139 Nm koppel bovenop de bestaande T7000-reeks. Met Engine Power Management is er tot 51 pk extra beschikbaar voor optimale productiviteit.

 

New Holland T7 - TIER 4A

RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

De T7-tractoren zijn ontworpen voor nog meer gebruiksgemak. De SideWinder™ II-armsteun garandeert minder vermoeidheid en meer plezier voor de bestuurder, zelfs tijdens lange werkdagen. De bekroonde ABS SuperSteer™- technologie verhoogt de veiligheid en verbetert de draai-efficiëntie. De Horizon™-cabine biedt uitzonderlijk lage geluidsniveaus van slechts 69 dBA en een schitterend panoramisch zicht. Een voorbeeld van besturingsluxe: de verwarmde en verlengde spiegels achteraan kunnen vanuit de comfortabele cabine aangepast worden en vermijden zo vervelende en mogelijk gevaarlijke blinde hoeken.


LAGERE BEDRIJFSKOSTEN

De T7-tractoren maken gebruik van de NEF-motoren met ECOBlue™ SCR-technologie die de uitstoot drastisch verlaagt. In combinatie met de geavanceerde Auto Command™-transmissie ligt het brandstofverbruik tot 10% lager, bewezen in onafhankelijke tests. Motoronderhoudsintervallen van 600 uur blijven de norm zetten.


MAXIMALE VEELZIJDIGHEID

De T7-reeks bestaat uit 9 modellen en heeft voor elke toepassing een keuze aan vermogens en transmissies. In combinatie met hun uitzonderlijke vermogen/gewichtsverhoudingen tot 25,58 kg/pk, bieden deze tractoren een uitzonderlijke veelzijdigheid. Van trekwerk tot grondbewerkingen, van bespuitingen tot transport, een T7-tractor doet het allemaal.

Wilt u meer informatie over de New Holland T7 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855