Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T8 - TIER 4A

CONTROLE EN VERMOGEN OP EEN NIEUW NIVEAU

Het DNA van New Holland loopt door elk aspect van de T8-tractorreeks. Een lange wielbasis voor stabiliteit. Een rustige, ruime cabine. Ergonomie van wereldklasse. Modern FPT Industrial-vermogen voor optimale prestaties en zuinigheid. Stevige assen voor dubbele wielen aan de voor- en achterkant. Krachtige hydrauliek. Briljant panoramisch zicht. Indrukwekkende wendbaarheid. Stijlvolle looks.

 

New Holland T8 - TIER 4A

MEER VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

De T8-tractoren zijn de krachtigste conventionele tractoren ter wereld. Het nieuwe topmodel van het gamma, de T8.420, is samen met de hele reeks uitgerust met een geavanceerde Cursor 9-motor met ECOBlue™ SCR-technologie voor Tier 4A conformiteit. Dit geeft de motor een uitstekende inhaleerbaarheid voor meer productiviteit, vooral bij zware trekkrachttoepassingen. Aanzienlijke verbeteringen in de overgangsrespons voorkomen vertragingen in veranderlijke omstandigheden. Alle modellen zijn uitgerust met Engine Power Management dat meer vermogen biedt bij veeleisende hydraulische, aftakas- en transporttoepassingen: de T8.420 heeft tot 52 pk EPM beschikbaar.


RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

New Hollands SideWinder™ II-armsteun maakt de T8-reeks makkelijk te bedienen en beperkt de vermoeidheid. Alle belangrijke functies zijn onmiddellijk herkenbaar en perfect geplaatst voor een moeiteloze bediening met uw vingertoppen. Met haar 68 dBA is de muisstille cabine de ruimste in haar segment. Bovendien biedt de cabine een ononderbroken 360°-zicht. De Comfort Ride™-cabinevering verzekert een vlotte rit, zelfs op ruw terrein.

Wilt u meer informatie over de New Holland T8 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855