Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T8 - TIER 4B

ALLES ONDER CONTROLE

De New Holland T8-tractoren combineren bewezen betrouwbaarheid en veelzijdigheid met topprestaties. Ze worden aangedreven door schone en zuinige FPT Industrial Cursor 9-motoren met ECOBlue™ HI-eSCR-technologie in overeenstemming met Tier 4B. Alle modellen zijn uitgerust met motorvermogenmanagement EPM (Engine Power Management) voor een hoger vermogen bij veeleisende hydraulische toepassingen en PTO- en transporttaken. Zoals u van New Holland kunt verwachten, is dit slechts een deel van het T8-verhaal. Deze tractoren kunnen zo worden uitgerust dat ze specifiek zijn afgestemd op de verschillende vereisten van UW bedrijf!

 

New Holland T8 - TIER 4B

SMARTTRAX™. BALANS TUSSEN VERMOGEN EN PRESTATIES

Naarmate het formaat en vermogens van conventionele tractoren op wielen toenemen, wordt het moeilijker om de potentiële extra performance om te zetten in werk op het veld, door de omvang van de banden of wielen. Dankzij de unieke T8 SmartTrax™ slaagt New Holland erin de wendbaarheid en flexibiliteit van een conventionele tractor op wielen te combineren met het grotere dekkingsgebied van rupsbanden. Zo krijgt u het beste van twee werelden!


COMFORTABELE BEDIENING VOOR DE BESTUURDER

Op de bewezen New Holland SideWinder™ II-armleuning worden alle belangrijke functies bediend via tiptoetsen, zijn onmiddellijk te herkennen en perfect ingedeeld. De fluisterzachte cabine, met een geluidsniveau van slechts 67 dBA, is de ruimste in het segment en biedt onbelemmerd 360° zicht. De Comfort Ride™-cabinevering is standaard op SmartTrax™-modellen, terwijl zowel de varianten met wielen als die met SmartTrax™ de geveerde Terraglide™-vooras als optie hebben.

Wilt u meer informatie over de New Holland T8 - TIER 4B?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855