Belangrijk bericht: Corona maatregelen

T9 - TIER 4B

DE NIEUWE T9. NON-STOP LANDBOUW

We hebben bij New Holland al onze ervaring in het bouwen van tractoren benut om de nieuwe T9-tractorserie nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker te maken. Tevens hebben we rekening gehouden met uw kernbehoeften. Assen met hoge capaciteit, geavanceerde transmissieregeling en uiterst efficiënte motoren ondergebracht in een chassis met een grootte die voldoet aan al uw bedrijfsbehoeften. Ontdek wat de tractoren van de T9-serie u te bieden hebben.

 

New Holland T9 - TIER 4B

MEER VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT

De motoren van de T9-tractoren zijn uitgerust met de bekroonde ECOBlue™ HI-eSCR-technologie om te voldoen aan Tier 4B. Deze technologie verhoogt alle nominale en maximale vermogens en voorziet uw T9 van nog meer kracht. Dankzij het gebruik van de ultramoderne en meervoudig gepatenteerde hoogefficiënte Selectieve Katalytische Reductie (Hi-eSCR)-technologie, ademen de Cursor 9- en 13-krachtbronnen schone, frisse lucht in voor een optimale verbranding, waardoor ze bovendien van een groot prestatievoordeel genieten. Met het motorvermogenmanagement (EPM) is 71 pk extra verkrijgbaar voor zware hydraulische, aftakas- en transporttoepassingen, voor optimale productiviteit. Dankzij EPM kan het nominale vermogen van de T9.700 oplopen van 628 pk tot maar liefst 692 pk!


ABSOLUUT RIJPLEZIER

New Holland plaatst de bestuurder in het hart van de tractor. Een volledig nieuwe luxe-stoel is voorzien van gewichtsafhankelijke demping en geïntegreerde ventilatie voor een nog betere bestuurderservaring. Gebruiksvriendelijke bedieningen worden gecombineerd met uitstekend zicht rondom. De transmissie werkt nog soepeler en in combinatie met de Comfort Ride™-cabinevering op vier punten geniet u van de soepelste rijervaring op de markt.

Wilt u meer informatie over de New Holland T9 - TIER 4B?


Download brochure Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855