Belangrijk bericht: Corona maatregelen

TD5 - TIER 4A

GEAVANCEERDE UITRUSTING, UITMUNTEND COMFORT EN HOGE LANDBOUWWAARDE

De TD5 kan zonder meer als de hedendaagse benadering van een traditionele favoriet omschreven worden. De reeks van vier modellen omvat het topmodel met 114 pk dat betrouwbaar vermogen biedt voor elke taak. De modellen van de top vier in het gamma zijn uitgerust met nieuwe Tier 4A-conforme motoren die meer koppel en brandstofefficiƫntie bieden, samen met een reeks nieuwe verbeteringen. Deze instapreeks zit vol met geavanceerde moderne uitrusting. Voor wie meer wil, zijn er de onweerstaanbare, karakteristieke New Holland designkenmerken die er niet alleen goed uitzien, maar ook de productiviteit verhogen. Schoonheid of functionaliteit? De TD5 heeft het allebei.

 

New Holland TD5 - TIER 4A

EEN GERUSTSTELLENDE AANKOOP

De TD5 werd ontworpen om werk te verzetten. Dankzij onderhoudsintervallen van 600 uur en toegangspunten voor dagelijks onderhoud bereikbaar vanaf de grond, zult u meer tijd besteden aan het werk. Voor wie meer wil zijn er de zuinige, betrouwbare mechanische motoren die volledig op biodiesel kunnen werken. U kunt voor uw TD5 zelfs brandstof gebruiken die u in uw landbouwbedrijf hebt geteeld.


VEELZIJDIGHEID

De TD5 kan werkelijk alles aan. Laadwerk is een fluitje van een cent, in de ROPS-uitvoering biedt de tractor ultieme economische productiviteit. De TD5 kan zelfs uitgerust worden met twee- of vierwielaandrijvingsassen om uw landbouwbedrijf optimaal van dienst te zijn. Veelzijdigheid is de norm.

Wilt u meer informatie over de New Holland TD5 - TIER 4A?


Naar de New Holland site


Bel met sales op 0548-362855